Γνωστοποιούμε στην αγορά ότι μετά από 1,5 χρόνο κοπιαστικής δουλειάς με εσωτερικό δυναμικό και την υποστήριξη των προμηθευτών μας ολοκληρώσαμε την προγραμματισμένη φάση των έργων ανακαίνισης των Ψυγείων μας. Συνοπτικά:
1.  Ανακαινίσαμε όλους του θαλάμους μας με κύριους άξονες τη βελτίωση του ενεργειακού και της υγιεινής. Όλες οι πόρτες αφαιρέθηκαν και επισκευάστηκαν, τοποθετηθηκε πρόσθετο στρώμα μονωτικού στην οροφή, επισκευάστηκαν δάπεδα και τοίχοι, τοποθετήθηκαν προστατευτικά κρούσεων και άλλαξαν τα φωτιστικά.
2.  Ο περίβολος καλύφθηκε με σκυρόδεμα λειασμένης επιφάνειας και διαγραμμίστηκε προς διευκόλυνση των οδηγών.
3. Άλλαξαν όλες οι πόρτες της ράμπας με ηλεκτροκίνητες ενισχυμένης μόνωσης.
4.  Άλλαξαν όλες οι φυσούνες.
5.  Μονώθηκε όλος ο χώρος της ράμπας με panels πολυουρεθάνης. Μονώθηκαν ακόμα και από κάτω τα dock levelers. Η ράμπα μας έχει πλέον τη δυνατοτητα να λειτουργεί σε χαμηλή θερμοκρασία για την προστασία των προιόντων και χωρίς σπατάλη ενέργειας. 
6.  Επισκευάστηκε πλήρως και πιστοποιήθηκε (TUV NORD) ο ανελκυστήρας μας. Οι πόρτες του είναι μονωμένες.
7.  Αποκαταστάθηκε πλήρης αυτοματισμός στο μηχανοστάσιο ψύξης με υπεσύγχρονο λογισμικό. Σε στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκεται σύστημα ανίχνευσης διαρροής αμμωνίας και αυτόματης ενεργοποίησης μέτρων (εξαερισμού). Ο αυτοματισμός θα επιφέρει σημαντικό ενεργειακό όφελος.
8.  Εμπλουτίσαμε το σύστημα πυρασφάλειας με πρόσθετες φωλιές, ενώ σύντομα θα τοποθετήσουμε συστήματα αυτόματης κατάσβεσης (γεννήτρια αεροζόλ) ηλεκτρολογικών χώρων ψηλού κινδύνου και αυτονομία στο πυροσβεστικό μας συγκρότημα.
9.  Κατασκευάσαμε δυο νέους θαλάμους συντήρησης με πλήρη αυτονομία και αυτοματισμό, κατάλληλους και για ξηρούς καρπούς,
10.  Αποκτήσαμε νέα ανυψωτικά μηχανήματα κάθε κατηγορίας (αντιβάρου, stacker, πεζού χειριστού). 

Και φυσικά συνεχίζουμε, διότι η βελτίωση δεν έχει τέλος.
Δείτε στο link χαρακτηριστικές φωτογραφίες ενός ανακαινισμένου θαλάμου. Όλοι οι θάλαμοί μας έχουν δυνατοτητα από +15 μέχρι -22 C. 

https://photos.app.goo.gl/wUTBZoynsLYkAT3x9

Επίσης δείτε τη ράμπα μας, τον περίβολο και τους δυο νέους θαλάμους συντήρησης:

Created by Awapai    Powered by FlexWeb