Αθήνα, 31-8-16

 

ΠΡΟΣ SKYWALKER

Tel: 210 9730280, 6972 603081 Mail: ddrogitis@skywalker.gr Yπόψιν κ.κ. Διονύση Δρογγίτη

 

YΛΙΚΟ ΓΙΑ JobFestival ATHENS 2016

 

Σας ευχαριστούμε για το επίπεδο συνεργασίας. Το δίκτυο Alaskanet χωρίζεται στα εξής incubators

 

 1. TΟΜΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ

  Τα Ψυγεία Αλάσκα με άνω των 40 χρόνων εμπειρία στη διαχείριση αποθεμάτων χρησιμοποιούν πατενταρισμένα συστοιχίες συστημάτων αποθήκευσης. Για να συνεισφέρεις στο έργο του τμήματος πρέπει να διαθέτεις αναλυτικές & συνθετικές ικανότητες ώστε να επιλέξεις τη βέλτιστη λύση ανάλογα με σαφώς ορισμένες απαιτήσεις πελατών εγκυκλίων & νομοθεσίας . Θα πρέπει να μπεις στα παππούτσια του πελάτη και να αναλύσεις καταλήγοντας στην εργονομικότερη επιλογή στο στήσιμο της εφοδιαστικής του αλυσίδας. Διαχειριζόμαστε ευπαθή προϊόντα & φάρμακα πολυεθνικών & Ελληνικών οικογενειακών επιχειρήσεων. Έαν γίνεις μέλος θα συμμετέχεις στις Ομάδες Ασφαλείας Τροφίμων & Διαχείρισης Ποιότητας υπό τον Ν.Χαριτωνίδη.

   

 2. TΟΜΕΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

  Τα ψυχόμενα φορτηγά μας παραδίδουν παλετοφορτία οπουδήποτε σε Αθήνα & Eπαρχία. Η θέση μας, ακριβώς δίπλα στην Κεντρική Αγορά Αθηνών, την Εθνική Οδό & τη ζώνη πρακτορείων εγγυάται πολύ φθηνή ομαδοποίηση μεταφόρτωση μεταφορά. Για καθημερινά έργα απαιτούνται συγκριτικές αξιολογήσεις και SMART (Specified Measurable Achievable Realistic Time defined) συντονισμός. Εάν μειώσεις το λειτουργικό κόστος θα έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου  μεταφορών οι οποίες είναι μέλος του δικτύου & έχουν προτεραιότητα στην ανάληψη έργων. Με τη σειρά σου θα τριφτείς στην αξιολόγηση προμηθευτών & πελατών. Θα χρειασθείς πολυπαραμετρικές διεργασίες βελτιστοποίησης αποτελεσμάτων & θα κληθείς να προτείνεις λύσεις που θα προωθήσουν εσένα & το δίκτυο.

   

 3. TΟΜΕΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΨΥΞΗΣ

  Οι ψυχόμενες εγκαταστάσεις διαθέτουν αυτόνομο μηχανολογικό δίκτυο σωληνώσεων δοχείων αεροψυκτήρων συμπυκνωτών και λοιπών στοιχείων του ψυκτικού κυκλώματος. Το τμήμα μηχανικών ερευνά τις ιδιότητες των ψυκτικών ρευστών, τα οφέλη και τη βέλτιστη επιλογή για κάθε εφαρμογή. Υπάρχει εκτενής βιβλιογραφία, καταρτισμένοι μηχανικοί και test bench για την εκπόνηση μεταπτυχιακών ή διδακτορικών διατριβών. Κοντά μας θα δεις τη μαγεία του benchmarking επιβεβαιώνοντας αναλυτικούς υπολογισμούς με εκτιμήσεις και πραγματικές μετρήσεις.

   

 4. ΤΟΜΕΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΝΕΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

  Στην καθημερινότητα υιοθετούμε τον όρο creative directors όταν αναφερόμαστε στα μέλη αυτής της ομάδας. Εισερχόμενα αρχεία στο χώρο εργασίας αυτών των μελών είναι ερευνητικές εργασίες και R&D, κλαδικά περιοδικά, φόρα, ενώσεις και επαφή με την πιάτσα. H oμάδα αυτή φροντίζει για την κατασκευή βάσεων δεδομένων τα οποία θα προωθηθούν για επεξεργασία στους αναλυτές δεδομένων.

   

 5. ΤΟΜΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

  Το τμήμα ποιοτικών ελέγχων ψάχνει ενθουσιώδη με την Τεχνολογία τροφίμων άτομα που θα ενισχύσουν το πρόγραμμα ποιοτικών ελέγχων φρούτων και λαχανικών. Τα μέλη της ομάδας θα ακολουθήσουν ή συντονίσουνε εκτενή προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών αλλά και εργατών χαμηλής ειδίκευσης. Θα κληθούν να υλοποιήσουν πακέτα ποιοτικών ελέγχων, να αρθρογραφήσουν σε περιοδικά και να εντοπίσουν ομάδες αγοράς που παίρνουν προστιθέμενη αξία από τις υπηρεσίες ποιοτικών ελέγχων όπως είναι οι οίκοι προμηθευτών εξωτερικού, οι διακινητές φρέσκων & οι επενδυτικές εταιρείες. Η ομάδα αυτή έχει καθημερινή επαφή με τους διαχειριστές αποθεμάτων όσον αφορά τις συνθήκες συναποθήκευσεις (ράφια, οσμές, αιθυλένιο, κλπ), τους σχεδιαστές νέων προϊόντων και τους αναλυτές δεδομένων.

   

 6. ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  Ο τομέας ανάλυσης δεδομένων λειτουργεί με εισερχόμενα αρχεία αυτά που εξέρχονται από τα αποτελέσματα των εργασιών των σχεδιαστών νέων προϊόντων. Οι αναλυτές παίρνουν συνεχώς feedback από τους διαχειριστές αποθεμάτων για να νορμαλίσουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων τους με την πραγματικότητα. Περιορισμοί στις προσομοιώσεις τους υπεισέρχονται από ερεθίσματα που τους δίνουν οι τεχνολόγοι τροφίμων όσων αφορά τις συνθήκες που αποτυπώνονται στις καλές πρακτικές όπως το Commodity Storage manual κ.α. Με τη σειρά τους ανατροφοδοτούν τους σχεδιαστές νέων προιόντων, τους διαχειριστές αποθεμάτων, τους τεχνολόγους τροφίμων για διορθωτικές ενέργειες που προκύπτουν ως πορίσματα των αναλύσεων τους. Τα άτομα αυτά συνεrγάζονται με ακαδημαικούς & ερευνητές του CERN και ΕΜΠ.

   

 7. ΤΟΜΕΑΣ REVERSE LOGISTICS

  Πρόσφατο πόρισμα των σχεδιαστών νέων προϊόντων είναι η ύπαρξη δυναμικής στην διαχείριση μη συμμορφούμενων προϊόντων. Ως γνώστης των διαφορών μεταξύ των Συστημάτων διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων & των Συστημάτων διαχείρισης Ποιότητας θα κληθείς να εντοπίσεις τις ομάδες  αγοράς που επωμίζονται κόστος από τη διαχείριση επιστροφών. Τα εμπορέυματα αυτά κρύβουν δυναμική με την έννοια  της εξοικονόμησης από ομαδοποιημένη καταστροφή (καύση κλπ) ή της επαναδιάθεσης των ασφαλών τροφίμων (barking κλπ). Η ομάδα αυτή θα πρέπει να εντείνει τις εργασίες & επαφές της με εργαστήρια και κρατικές αρχές.

   

   

 8. ΤΟΜΕΑΣ CRYOLOGIC

   O τομέας αυτός έχει μελετητική, εκπαιδευτική και συμβουλευτική δραστηριότητα με αντικείμενο την εκπόνηση εργασιών στα πεδία των κατασκευών & συστημάτων αποθήκευσης, της βιομηχανικής ψύξης, της τεχνολογίας τροφίμων,  των απαιτήσεων των εγκυκλίων και της νομοθεσίας  και μετατράπηκε το 2008 σε εταιρεία – εγκεκριμένο προμηθευτή. Στις δράσεις συμμετέχουν έμπειρα άτομα του κλάδου της βιομηχανίας Ψύχους. Κύριο αντικείμενο είναι η παροχή γνώσης σε θέματα ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας και η σύσταση στα κατάλληλα μέτωπα όσον αφορά την υλοποίηση των διεργασιών που αποτυπώνονται στις μελέτες, τις αναλύσεις κινδύνου & τα συστήματα διαχείρισης της CRYOlogic


Created by Awapai    Powered by FlexWeb