ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΟΧΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΨΥΞΗΣ

23-7-11

Η επιχείρησή μας είναι εξειδικευμένη, στη παροχή υπηρεσιών που καλύπτουν εποχιακές ανάγκες. Έτσι, αυτή τη καλοκαιρινή σαιζόν, προσφέραμε σε πελάτες μας τις εξής υπηρεσίες:

  1. Πλεονασματικό στοκάρισμα, για κάλυψη αυξημένων αναγκών καλοκαιριού. Την υπηρεσία αυτή τη προσφέρουμε ακόμα και σε πελάτες που διαθέτουν ιδιόκτητες ή νοικιασμένες ψυχρές αποθήκες.
  2. Μεταφορά από αποθήκες πελατών μας, που επιθυμούν να τις αδειάσουν για να  κάνουν εργασίες εκσυγχρονισμών. Οι πελάτες αυτοί μας εμπιστεύονται, γιατί γνωρίζουν το άρτιο σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων που διαθέτουμε, καθώς και την εγγυημένη ποιότητα μέσα από την εφαρμογή πιστοποιημένων  ISO 9001 και ISO 22000.
  3. Υπηρεσίες γρήγορου παγώματος αναψυκτικών που προορίζονται για «καλοκαιρινά promotions».
  4. Παροχή κινούμενου εμπορευματοκιβωτίου «με το κλειδί στο χέρι» και με ελάχιστο κόστος, για ψυχρή αποθήκευση και διαχείριση από τον ίδιο το πελάτη μικροποσοτήτων, που συνήθως αφορούν νέα προϊόντα και δειγματισμούς.

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες, δείχνουν τη προσπάθειά μας να ακολουθούμε τις απαιτήσεις των καιρών και να εκπροσωπούμε επάξια το ρόλο μας, σαν «3rd party Logistics Providers».  Επικοινωνήστε μαζί μας.


Created by Awapai    Powered by FlexWeb